Британський претолоспадкоємець, онук королеви Єлизавети II принц Гаррі та його дружина Меган Маркл, які 6 травня стали батьками вперше, невдовзі можуть оголосити про другу вагітність герцогині Сассекської.

Так вважають британські букмекери. Про це повідомляє видання Express.

Про прийдешнє поповнення в королівській родині говорять впевнено та стверджують, що воно станеться вже у 2020 році. году. Хоча поки що приводу для цього немає, молоді батьки поки що освоюють нові роль та тішаться своїм новонародженим сином Арчі, якого от-от мають охрестити.

Варто додати, що одразу після того, як первісток пари Арчі Харрісон з'явився на світ, щасливий батько зізнався: він обожнює сина і не уявляє, як міг жити без улюбленого малюка.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Тепер шанувальники британської королівської сім'ї сподіваються, що подружжя незабаром оголосять про другу вагітність. Як вважають букмекери, найбільше шансів на те, що це відбудеться в наступному році. Але є і ймовірність, що герцог і герцогиня Сассекські виступлять з радісною звісткою вже до кінця цього року.

"Майже напевно Меган і Гаррі збільшать свою квітучу сім'ю протягом кількох найближчих років. Друга вагітність, як ми вважаємо, швидше за все настане в наступному році. Але не можна виключати, що це відбудеться раніше", – поділився з журналістами співробітник лондонської букмекерської контори.

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі публічно підтримали ЛГБТ-спільноту.

Як повідомляв портал Знай.ua, екперти порівняли почерки Меган Маркл, Кейт Міддлтон та принцеси Діани та побачили в них багато цікавого.

Також Знай.ua писав про те, що 40-річна жінка-політик з Іспанії Бегона Віллачіс як дві краплі води схожа на Меган Маркл.