Судовий експерт Шейла Лоу порівняла почерки Кейт Міддлтон, Меган Маркл і принцеси Діани. Фахівцеві вдалося дізнатися, яку правду про себе приховують жінки королівської родини.

Почерк Меган Маркл

«У прекрасного почерку Меган багато завитків, які, з одного боку, привертають до неї увагу, але з іншого, свідчать, що вона тримає дистанцію», — розповіла Лоу.

Почерк Кейт Міддлтон

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Почерк Кейт не міг бути більш протилежним почерку Меган. Не те, щоб він «краще» чи «гірше», просто відображає зовсім іншу особистість. Лист Кейт є гнучким, орієнтованим на майбутнє, спрощеним, оригінальним, що вказує на її прагнення створити гармонію», — пояснила фахівець.

Почерк принцеси Діани

«Великі округлі літери розкривають жінку, яка дуже потребувала кохання, прихильності, уваги і схвалення. Її м'яке письмо свідчить нам, що, як і у Кейт, у Діани була постійна потреба в гармонії», - впевнена Шейла Лоу.

Нагадаємо, зведений брат герцогині Сассекской заявив, що Меган Маркл повністю зруйнувала його життя і кар'єру.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кейт Міддлтон зважилася на вбивство заради місця в королівській родині.

Також портал Знай.uа писав, що старі фото Єлизавети ІІ злили в мережу і знову підірвали світ.