Дружина США Дональда Трампа Меланія, як усі помітили, не дуже багатослівна, але деякі її вчинки і факти з біографії говорять самі за себе. І вона точно увійде в історію.

У 2016 році американці обрали собі 45 президента - "білого багатого чоловіка з сигарою, віскі і дружиною-моделлю". Але якою б яскравою була особа Дональда Трампа, треба визнати, що ще більшою сенсацією стала саме "дружина-модель", адже до неї таких в Америці ще не було.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Меланія з чоловіком Дональдом

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Єдина перша леді США, яку світ бачив голою

За три роки до зустрічі з Дональдом Трампом, в 1996 році, Меланія знялася "ню". Тоді вона була молодою моделлю та працювала у Франції.

В 2016 році американський таблоїд New York Post знайшов ці знімки і помістив на обкладинку липневого номера за підписом "Меланія Трамп, якою ви ніколи раніше не бачили".

модельна кар'єра

А більшість коментаторів в мережі відзначали, що модельне минуле дружини президента - не привід засудужувати її, адже то було набагато раніше.

Сам же Дональд Трамп більше, ніж спокійно поставився до публікації: "В Європі фотографії, подібні цим, вважаються дуже модними і дуже поширені".

Меланія уродженка Словенії. Її рідна мова – словенська. З дитинства вона знала також сербська та німецька мови. Коли переїхала працювати моделлю до Парижа, опанувала ще й французьку, а згодом - англійську. Навчалась Меланія в Люблінському університеті за спеціальністю архітектура і дизайн. Але вже на першому курсі познайомилася з фотографом Стані Єрко. З цього часу навчання була занедбана, і дівчина почала стрімку кар'єру моделі.

Меланія в юності

Нагадаємо, Меланія Трамп може прилетіти до Києва підкорювати "Міс Україна"

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Пухнастик заблокував шикарний лімузин Трампа

Також "Знай.ua" писав про те, що Іванка Трамп засвітила грудиперед королевою Єлизаветою II