Прем’єр-міністр Великої Британії Тереза Мей офіційно залишає посаду лідера Консервативної партії і прем’єр-міністра країни. Як інформує ВВС, Мей залишиться на посаді прем’єра доти, доки партія не обере її наступника. Претенденти на пост лідера консерваторів представлять свої кандидатури 10 червня. Голосування по кандидатурах серед депутатів-консерваторів почнуться в парламенті 13 червня.

Тереза Мей
Тереза Мей

Усе – через Brexit – вихід Британії із Євросоюзу. Про це пише The Daily Telegraph.

"Джерела в уряді припускають, що Мей може оголосити про свій відхід під час виступу перед урядом у понеділок після, якого очікується, жахливі для консерваторів результати на європейських виборах", - пише видання.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Тереза Мей
Тереза Мей

Ще завчасно члени Консервативної партії вигадали три окремі плани, аби спровокувати відставку прем'єра. Зокрема, кілька членів уряду попросилии Мей переглянути рішення про винесення на голосування нового варіанта угоди щодо Brexit, що, за твердженням The Daily Telegraph, рівносильно заклику піти.

До того ж делегація членів уряду повідомила, що вони масово покинуть уряд, якщо Мей наполягатиме на голосуванні. Також члени впливового консервативного комітету 1922 мають намір обговорити зміну партійних правил, яке дозволить їм найближчим часом провести голосування про недовіру Мей.

Нагадаємо, в Грузії багатодітну матір з України підозрюють у торгівлі дітьми.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Донбасі збоченець продавав сиріт у рабство.

Також портал Знай.uа писав, що Людмила Денісова взяла під особистий контроль ситуацію з 10 дітьми і затриманою в квітні в Грузії громадянки України.