Герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон викликала захоплені погляди ідеальним білим вбранням на параді кінної гвардії. Відповідні фото з'явилися в мережі.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дружина принца Вільяма вперше відкривала урочистий захід – парад кінної гвардії. Вона спостерігала грандіозне видовище – майстерність верхової їзди.

Для офіційного виходу 37-річна Кейт вибрала біле кашемірове пальто від Catheline Walker і бежеві туфлі-човники на підборах.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Верхній одяг точково підкреслювала струнку фігуру дружини Вільяма і надавала їй по істині королівської граціозності. Для повноти образу вона акуратно зібрала волосся і доповнила дорогоцінної брошкою на комірі пальто і білими перловими сережками.

Раніше повідомлялося, що роман Кейт Міддлтон і принц Вільям розпочався ще під час їхнього навчання в Сент-Ендрюському університеті. Однак, незадовго до знайомства зі своєю майбутньою дружиною принц був серйозно захоплений іншою дівчиною.

Тоді ще 17-річний син принца Чарльза і принцеси Діани закохався в 25-річну Емму — племінницю своєї нинішньої мачухи герцогині Корнуольської Камілли, яка тоді ще носила прізвище Паркер-Боулз.

"Він дивився на Емму з любов'ю, а вона ловила кожне його слово... Іноді він дивився на неї з таким обожнюванням, що ставало навіть трохи ніяково", — говориться в книзі, яку цитує газета The Sun.

Нагадаємо, на банкеті на честь Трампа "коханка" принца Вільяма наробила шуму.

Як повідомляв Знай. ua, Меган Маркл тікає з Британії разом з принцом Гаррі.

Також Знай. ua писав, що колишня інтрижка принца Вільяма знову дала про себе знати.