Інсайдери королівського палацу вже давно говоряо те, що Кейт і Меган ведуть себе на людях привітно, але в житті вони зовсім інші.

Герцогині тільки роблять вигляд, що подобаються один одному. Насправді ж за привітними посмішками ховається щось більше.

Кейт Міддлтон та Меган Маркл
Кейт Міддлтон та Меган Маркл

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Кажуть, що Міддлтон недолюблює Маркл з-за того, що та, на її думку, веде себе дуже зухвало.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Тепер герцогиня Кембриджська буде недолюблювати Кейт ще й за те, що та потрапила в дуже престижну компанію.

"Досить революційне рішення Меган і Гаррі не афішувати народження дитини і його перші дні відображає прагнення до здорового способу життя, яким Меган була відома і до того, як почала своє нове життя, а також її феміністичні ідеали", — стверджує журнал Vogue.

Меган Маркл
Меган Маркл

Крім того, глянець назвав її «сучасною принцесою».

У списку разом з Меган також потрапив дизайнер її весільного плаття Кейт Уайт Келлер, супермодель Наомі Кемпбелл, кореспондентка «Бі-бі-сі» Емілі Мейтлис, візажистка Пет Макграт, співачка Джорджа Сміт, член парламенту Маршу де Кордова та багато інших.

Кейт Міддлтон у список не потрапила.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон захопила світ на кінному параді

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Меган Маркл тікає з Британії разом з принцом Гаррі

Також Знай.ua" писав про те, що Колишня інтрижка принца Вільяма знову дала про себе знати