Новоспечені батьки - Меган Маркл і принц Гаррі відвідали урочистий парад на честь дня народження королеви Єлизавети II, який пройшов минулої суботи в Лондоні. Це був перший вихід герцогині Сассекської на публіку після пологів.

Поява Меган Маркл на параді Trooping the Colour, який збігається з датою народження королеви Єлизавети II, стала однієюз найбільш обговорюваних подій в британській пресі за останній час. Журналісти гадали, чи зважиться молода мама з'явиться на публіці всього через місяць з дня народження сина Арчі.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
І ось Меган Маркл дала відповідь на найбільш інтригуюче питання місяці. Герцогиня Сассекська з'явилася на параді в супроводі чоловіка - принца Гаррі.

Під час урочистого заходу герцогське подружжя роділило карету з Кейт Міддлтон і леді Каміллою.

Для своєї першої появи на публіці після пологів Меган Маркл вибрала темно-синій аутфіт, доповнивши його елегантним капелюшком-таблеткою в тон.

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі збільшать свою сім'ю.

Як повідомляв Знай. ua, Меган Маркл тікає з Британії разом з принцом Гаррі.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також Знай. ua писав, що Меган Маркл і принц Гаррі готуються до переїзду.