Президент країни-агресора Росії Володимир Путін знову зганьбився на публіці. Вітаючи своїх співгромадян з днем Росії, Путін не зміг виголосити пару фраз без "конспекту".

Відповідний відеоролик з'явився у Twitter пропагандисат Дмитра Смирнова.
Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Володимир Путін виголосив тост: За вільну, сильну, процвітаючу Росію! За добробут її громадян! Зі святом вас, з Днем Росії!", - йдеться у підписі до відеоролика.

Користувачі гостро відреагували на публікацію і зазначили, що Путін настільки жалюгідний, що не може прочитати навіть кілька речень без заздалегідь заготовлених папірців.

Крім того, росіяни зазначають, що в той час, коли Путін виголошує тости за "процвітаючу і вільну Росію", ОМОН затримує активістів і тягне їхх в автозаки.

"Невже в такій великій країні, немає розумної, порядної людини, яка могла б замінити ось це?", "Ботоксний п**добол"; "Небачений в історії Балабол. Уже 20 років несе всяку нісенітницю", "Тост? Він на банкеті? Зовсім вже ... ", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще