Помер барабанщик групи «Машина Часу» Сергій Остроумов. Про це лідер музичного колективу Андрій Макаревич написав на своїй сторінці в Facebook.

УМЕР СЕРЁЖА ОСТРОУМОВ

Geplaatst door Андрей Макаревич op Zondag 16 juni 2019

Остроумов був сесійним учасником «Машини Часу» і постійним барабанщиком в сайд-проекті групи «Оркестр креольського танго». Про причини його смерті не повідомляється. Музикантові було 54 роки.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Барабанщик навчався на естрадно-джазовому відділенні Уфімського училища мистецтв, грав у ансамблях Марата Юлдибаєва і Олега Кірєєва. У 1992 році приєднався до квартету Андрія Кондакова - Андрія Рябова, виступав на вітчизняних і зарубіжних фестивалях.

Нагадаємо, на батьківщини померлої Юлії Началової у Воронежі хочуть увічнити пам'ять співачки. Там побудують нову церкву.

Як повідомляв раніше Знай.uа, померла Ірина цивіна, 55-річна зірка відома багатьом глядачам за такими серіалами, як "Татусеві дочки" та "Кадети".

Портал Знай.uа писав, що легендарний артист став вдівцем. Юрій Соломін втратив зіркову дружину.