Відомі американці взяли участь у зйомках відео про "змова" Дональда Трампа з Москвою. Ролик з'явився на порталі Now This.

Актори Роберт Де Ніро, Мартін Шин, Лоуренс Фишборн, Софія Буш, письменник Стівен Кінг, режисер Роберт Райнер та інші зірки висловили свою позицію з приводу доповіді спецпрокурора США Роберта Мюллера.

Топові голлівудські актори Роберт Де Ніро, Морфеус, а також письменник Стівен Кінг вразили своєю справедливою позицією, і заявили про це на весь світ. Все розповість відеоролик, який звинувачує уряд Росії у втручанні в американські вибори.

"Зустрілися якось дід з батьком по п'яні і тут понеслося", - деться у відео.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Знаменитості стверджують, що в 2016 році Росія "атакувала демократію" США. Стати президентом Дональду Трампу нібито допомогла "масивна таємна операція" Москви.

Спростування Білого дому зірки вважають пропагандою і брехнею. Вони пообіцяли залучити Дональда Трампа до відповідальності.

За словами інших учасників відеозапису, російське держава провело "масивну таємну операцію", аби допомогти Трампу стати главою держави.

Варто нагадати, що генеральний прокурор Сполучених Штатів Америки Вільям Барр у квітні передав в Сенат доповідь спеціального прокурора Роберта Мюллера, який очолював розслідування ймовірного втручання Росії у президентські вибори 2016 року. Про це йдеться на сайті міністерства юстиції США, передає Deutsche Welle.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За слоами Барра, уряд РФ намагався втрутитися в американські вибори.

Нагадаємо, Гросу відправилася у весільну подорож: зворушливі фото з "Комочком".

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.