Авторитетний політолог Юрій Романенко у своєму телеграм-каналі опублікував рейтинг конкурентоспроможності економік 2019. Як показує статистика, лідери економічного зростання: Сінгапур, Гонконг, США, Швейцарія, ОАЕ, Нідерланди, Ірландія.

Примітно, що економіка США в цьому році перестала бути найбільш конкурентоспроможною в світі і опустилася відразу на 3-є місце. Вона уступила місце двом потужним лідерам - Сінгапуру і Гонконгу.

Сінгапур в 2019 році, після довгої перерви повернув своє лідерство. Гонконг не опустився і займає другу позицію.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

За прогнозами економістів, підґрунтям для такого зростання економіки будь-якої країни є хоч якась стабільність.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Показник зростання чи падіння глобального ВВП - це усереднений показник за всіма країнами світу. Втім, він не є непотрібним, бо "середня температура по палаті" у даному випадку також багато значить. Всі країни пов’язані між собою, економічні потрясіння в одній викликають проблеми в інших, а країни, економіки яких розвиваються, допомагають економічному розвитку інших.

Нагадаємо, аналітики назвали майбутнього лідера ринку розумних годинників і навушників: точно не Samsung.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung знову готова випустити на прилавок Samsung Galaxy Fold, який має гнучкий екран. Раніше смартфони почали масово ламатися через 4 дні експлуатації, а виною всьому пил, яка потрапляла під екран.

Також Знай.uа писав, що українці благають Зеленського про допомогу: нелюдські умови, смерті на робочому місці.