Російській делегації після підтвердження її повноважень у Парламентській асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) слід домагатися якнайшвидшого видалення з регламенту цій організації будь-яких можливостей для обмеження прав національних делегацій.

Цю інформацію повідомив у середу, 26 червня, глава комітету Ради Федерації з міжнародних справ Костянтин Косачов.

Костянтин Косачов

"Російська делегація, переконаний, тепер повинна зосередити свої зусилля на двох оперативних завданнях, крім поточних. Домогтися видалення з регламенту ПАРЄ будь-яких можливостей обмежити права національних делегацій з політичних мотивів, це раз. І більш чітко прописати в статуті Ради Європи і в регламенті ПАРЄ принцип рівної участі всіх країн у статутних органах організації і неможливість обмеження цих прав по самочинному вирішення однієї з її структур, включаючи, зрозуміло, ПАРЄ", — сказав Косачов.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський планує взяти участь в конференції з питань реформ в Україні.

Раніше Знай.ua повідомляв, Україна жорстко відповіла на повернення Росії в ПАРЄ.

Також Знай.ua писав, Романенко розповів, чому поразка в ПАРЄ - не велика втрата для України.