Лідери країн G20 зобов’язалися не надавати політичний притулок обвинувачуваним у корупційних злочинах. Відповідну декларацію підписали на саміті в Осаці, документ оприлюднений на офіційному сайті G20.

Президенти країн домовилися так само надходити і з активами тих, кого переслідують за корупційними звинуваченнями. Вони пообіцяли "тісніше співпрацювати з повернення активів".

Країни G20 планують "бути особистим прикладом", ефективно виконуючи норми антикорупційної конвенції ООН.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Лідери також домовилися, що в кожній країні G20 якнайшвидше повинен набути чинності закон, який передбачає криміналізацію підкупу іноземних громадян і чиновників.

Нагадаємо, партія "Слуга народу" займає перші позиції в соцопитуваннях щодо уподобань електорату на парламентських виборах.
Також Знай.ua писав, Зеленський назве свою кандидатуру на посаду генпрокурора лише після відставки чинного глави відомства Юрія Луценка.