Президент країни-агресора Володимир Путін заговорив про можливий відхід з Кремля.

Про це очільник Кремля повідомив відомому італійському виданню Corriere della Sera, пише Politeka.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Президенту РФ поставили зокрема питання, чи піде він з політики після 2024 року, коли закінчується його президентський термін.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

"Про це поки рано говорити. Попереду ще п’ять років напруженої роботи. І при такій стрімкій динаміці, яку ми зараз спостерігаємо в світі, важко робити прогнози", — заявив президент країни-агресора, який розв’язав війну в Україні.

Глав Кремля також додав, що йому є чим зайнятися в даний час на своєму посту.

Крім цього, він дав відповідь на зауваження про те, що на минулих виборах у нього не було справжніх політичних противників, де він набрав 77% голосів виборців.

"Справа не у відсотках голосів на виборах, а в економічних реаліях, з якими доводиться стикатися Росії. А саме — падіння чи коливання цін на міжнародних ринках на традиційні товари нашого експорту: нафта, газ, метал. Виникають і непередбачені перешкоди, складності, шорсткості. Але це загальна проблема для всіх країн. І це зрозуміло: занадто масштабні завдання стоять сьогодні перед усіма нами, в тому числі перед Росією", — підсумував президент країни-агресора.

Нагадаємо, глава Кремля Володимир Путін підписав скандальний закон. Світ на порозі Третьої світової.

Як повідомляв портал Знай.ua, Путіна змусили відповіст за катастрофу ліката MH17, який збили над Донбасом.

Також Знай.ua писав про те, що