У мережі з'явилося чергове відео з шаленими російськими пенсіонерами з загонів Путіна. Вони вже показово спалювали iPhone і боролися з Капітаном Америкою. На цей раз винахідливі пенсіонери зіграли у футбол головою Трампа.

Відповідне відео з'явилося на каналі Загони Путіна Soc Sprav відеохостингу YouTube.

Показово надівши маску Трампа на м'яч, пенсіонери спочатку зіграли ним у футбол, а потім почали закидати цю "голову" в баскетбольне кільце, виконуючи всілякі трюки.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Дивно, але в цей раз ніяких пояснень або постановочних діалогів не було. Вони мовчки зіграли головою Трампа. Мабуть, як завжди в боротьбі за мир і справедливість проти агресії Америки.

Раніше загони Путіна опублікували відео, де б'ють Капітана Америку. Натовпом шалені бабки Путіна повалили героя Месників на підлогу і зробили вигляд, що б'ють. Крім того, для більшого приниження героя ненависної Америки вони виносять його тіло на смітник, показуючи, що саме вони знаходяться на стороні світла, миру і добра.

"Так буде з усіма, хто проти Росії, проти нас. Тим більше, це Америка, яка тільки агресією займається. Нехай дякує Богові, що тільки на смітник і ми його в море не викинули. І це ще чиста смітник", - обурюються в праведному гніві пенсіонери.

Варто відзначити, що їх обралось близько 10 чоловік і всі, перебиваючи один одного, розповідали, яка Америка агресивна і що саме вони борються за мир і справедливість.

"Всіх на смітник. Мир повинен бути скрізь", - підсумувала одна з лютих бабок Путіна.

Нагадаємо, шалені бабки Путіна "перемогли" Капітана Америку в епічному відео. Загони Путіна розібралися з "гостем з Америки".

Як повідомляв "Знай. ua",шалені бабки Путіна націлилися на святе для Медведєва. Епічне відео з фан-клубом Путіна розвеселило всю мережу.

"Знай. ua" писав, що шалені бабки відправили Путіна рятувати США. На забавному ролику старенької журяться про нібито важкої долі людей у США.