На грузинському телеканалі "Руставі-2" відомий ведучий Георгій Габунія 7 липня розпочав свою авторську програму "Постскриптум" із звернення до президента Росії Володимира Путіна.

Відповідний фрагмент програми з'явився на YouTube. Цілу хвилину Габунія ображав лідера Росії і навіть його покійну матір.

"Я хочу передати величезний привіт нашому великому другу, президенту Росії Володимиру Володимировичу Путіну. Вовочка, с*ка ти підзаборна, гі*но ти собаче, пі*да ти моржова... На нашій гарній землі немає місця такому убогому створіння, такому виродку як ти... Ти - смердючий окупант. Пішов ти в *опу, Володя", – почав своє звернення ведучий.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

За інформацією видання Грузіяonline, відразу після інциденту генеральний директор телекомпанії "Руставі 2" Ніка Гварамія засудив витівку Георгія Габунія.

Гварамія заявив, що "Постскриптум" - авторська програма Габунія. Однак канал не підтримує тошнотворну лайку в прямому ефірі і не підтримує самодіяльність ведучого. Разом з тим зазначив, що повністю підтримує пафос Габунія і не має наміру вибачатися за мат на адресу Путіна, а роз'яснення з приводу вчинку Габунія нададуть у наступній передачі.

Як відомо, "Руставі-2" - грузинський опозиційний канал, який підтримує антиросійські акції протесту, які йдуть в Тбілісі вже майже місяць.

Про витівку висловились президент Грузії Саломе Зурабішвілі і прем'єр-міністр країни Мамука Бахтадзе. Свої думки з приводу інциденту перші особи Грузії виклали у Twitter.

Зурабішвілі розкритикувала різкий вчинок телеведучого програми "Постскриптум" і зазначила, що подібні дії підвищують розпалюванню міжнаціональної ворожнечі.

"Президент Грузії однозначно засуджує розпалювання ненависті, словесну агресію, образи і провокаційні заяви, зроблені сьогодні на "Руставі-2". Вони йдуть врозріз з усіма грузинськими традиціями, служать тільки для поділу з Росією і підвищення напруженості в країні і в регіоні", - написала президент.

Прем'єр-міністр країни Мамука Бахтадзе також проти лихослів'я телеведучого. Він назвав подію "огидним актом провокації" і "спробою дестабілізувати Грузію".

"Те, що ми сьогодні побачили в ефірі телекомпанії "Руставі 2", - не що інше, як огидний акт провокації і спроба дестабілізації нашої країни. Це цілком неприйнятно", - зазначив Бахтадзе.

Нагадаємо, українці висміяли новий закон про заборону неценхурної лексики.

Як повідомляв портал Знай.ua, Уляна Супрун прокоментувала заборону матюкатися.

Також Знай.ua писав про те, що Святослав Вакарчук присоромив Юлію Тимошенко одним питанням.