У понеділок вранці пересічні лондонці стали свідками чергового трюку з боку екстремала. Чоловік, очевидно натхненний історіями про Спайдермена, заліз по скляний поверхні на вершину хмарочоса Шард – найвищої будівлі Західної Європи.

За інформацією лондонських полісменів, їх викликали на місце події в п’ятнадцять хвилин на шосту, повідомивши про чоловіка, що піднімався на хмарочос.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Офіцери поліції повідомили, що їм вдалося затягти чоловіка всередину, проте арештовувати вони його не стали. Після профілактичної бесіди його відпустили додому.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Хмарочос Шард було побудовано у 2012 році до Олімпійських ігор. Завдяки оглядовому майданчику, будівля одразу завоювала популярність серед туристів і стала одніє з найпопулярніших лондонських архітектурних пам’яток.

Назва хмарочоса The Shard в перекладі з англійської означає «шматок скла» і на всі 100%відповідає цій назві. Тисячі скляних панелей, якими облицьовано хмарочос, сяють на сонці, притягаючи погляд. Всередині хмарочоса розмістилися офіси, квартири, палісадники і навіть готель.

Розташований недалеко від Лондонського мосту, Шард має висоту 310 метрів і є будівлею для офісів, ресторанів, торгівлі та готелю.

Нагадаємо, що харківський ромео влаштував дике побачення у електричці: любов

Як повідомляв Знай.uа, що у Британії виявлено тіло спадкоємця престолу, "згорів" на оргії

Також Знай.uа писав, оголена киянка облюбувала прозорий міст Кличка