У Великобританії після бурхливої оргії помер відомий дизайнер і арабський шейх Халід бін Султан аль-Касімі - син правителя емірату Шарджі ОАЕ, Султана III бін Мухаммада аль-Касімі. Відомо, що чоловікові було 39 років.

В даний момент обставини смерті Халіда залишаються нез'ясованими. За інформацією британських ЗМІ, тіло шейха знайшли на підлозі ванної в його пентхаусі, навколо лежали шприци, а на руці був пов'язаний галстук. Про це пише портал "Політека".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Журналісти також повідомляють, що копи виявили в будинку важкі наркотики. Свідки стверджують, що там пройшла гучна вечірка, на якій гості зловживали забороненими речовинами і займалися сексом.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Халід був успішним дизайнером і засновником бренду Qasimi, колекції якого були представлені на модних Тижнях і продавалися в елітних європейських бутиках. Сукні аль-Касімі надягали на червоні доріжки багато знаменитостей, включаючи Леді Гагу.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко спокушала дубайських шейхів екстремальним міні.

Як повідомляв Знай.uа Надю Мейхер побив багатий араб: у мережі з'явилося дивне відео.

Знай.uа писав, засмучений чоловік захопив цілий літак з іграшковим пістолетом.