На опублікованій фотожабі Путін постає в образі головного героя з гри "Черв'як Джим". При цьому зброя його більше нагадує кактус в горщику, а на задньому плані видно знищені вітряки для видобутку електроенергії. Реакції користувачів соцмереж не довелося чекати довго.

Останнім часом дійшло до того, що над президентом Росії Путіним вже починають насміхатися його ж вірні пропагандисти. На цьому поприщі, відзначилася відома Ольга Скабєєва, яку журналістка одного з українських телеканалів влучно назвала "зливним бачком".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Великий прокол Скабєєвої зауважив український політтехнолог Олексій Голобуцький, який написав про це на своїй сторінці в Facebook.

Кремлівська пропагандистка опублікувала на своєму Telegram-каналі жарт щодо зросту президента Росії. Однак це жарт можна враховувати, як приниження глави держави.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Путін з'явився в образі відомого мультиплікаційного героя

Скабєєва прибула в японське місто Осака, де відбудеться саміт G20. Там вона, мабуть, розслабилася і розпустила язик. Оскільки пожартувала над маленьким ростом Путіна, опублікувавши фото японського митника, який стояв на підвищенні. "Путіна чекає", - підписала знімок пропагандистка.

"Руссо-пропагандонша Скабєєва напередодні візиту Путіна в Осаку запостила на своєму Telegram-каналі жарт з японським митником. Ну, і навіщо так жартувати над президентом-карликом?", - прокоментував Голобуцький.

Нагадаємо, що з Донбасу тікають навіть ватажки бойовиків

Як раніше повідомляв Знай.ua, Собчак поглумилися над Путіним, Медведєвим і Пєсковим на радість українцям

Також Знай.ua писав, що фанатка Путіна Дана Борисова приїхала до Києва і розповіла, як порадувала митників