Шістьом українським морякам, затриманим російськими окупантами в Керченській протоці, продовжили запобіжний захід ще на три місяці. Вони будуть перебувати в ув’язненні до 24 жовтня. Про це сповістив адвокат Микола Попозов.

Вони проходять за статтею про незаконний перетин кордону групою осіб за попередньою. змовою. Вища міра по ній - шість років. Під вартою матроси знаходяться ось уже майже 8 місяців.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Шістьом морякам подовжили арешт

Міжнародний трибунал ООН зобов’язав російську сторону до 25 червня звільнити арештованих моряків. Проте Путін не лише проігнорував рішення міжнародного суду, але і продовжує далі маніпулювати захопленими в полон українськими героями, прагнучи домогтися визнання Криму російською територією та витиснути з Президента України Володимира Зеленського ще більше поступок.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

На даний момент Україна провадить з Росією переговори щодо обміну моряків на затриманих нашими військовими бойовиків і диверсантів.

Нагадаємо, що в ООН представник України жорстко закрив рота кремлівським пропагандистам

Як повідомляв портал Знай.uа, що спекуляції Порошенка навколо теми звільнення українських моряків – цинічний обман

Також портал Знай.ua писав, Український моряк загинув за загадкових обставин