Генеральна прокуратура України (ГПУ) працює над новими підозрами для причетних до катастрофи малайзійського рейсу MH17 в 2014 році на Донбасі. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву генпрокурора Юрія Луценка в Facebook.

Як повідомив Луценко, в даний час слідчими Служби безпеки України під процесуальним керівництвом ГПУ було повідомлено про підозру чотирьом причетним до знищення літака MH17.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Слідчі ГСУ СБУ під процесуальним керівництвом Генпрокуратури склали повідомлення про підозру чотирьом особам в кримінальному провадженні, зареєстровано 17 липня 2014 по факту збиття пасажирського літака" Боїнг-777 "(злочин, передбачений ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 258 КК України), а 19 червня 2019 року JIT оприлюднила імена трьох громадян Росії і одного українця", - йдеться в заяві.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

ГПУ працює над новими підозрами в справі MH17, - Луценко

Крім того, Луценко зазначив, що зараз Генпрокуратура працює над новими підозрами для причетних до катастрофи малайзійського літака на Донбасі.

"Судовий процес щодо підозрюваних у катастрофі малайзійського" Boeing-777 "рейса MH17 розпочнеться 9 березня 2020 року в Гаазі. Ми працюємо над новими підозрами кремлівським злочинцям", - підкреслив він.

Нагадаємо, що СБУ схопила водія, який перевозив скандальний ЗРК "Бук"

Як повідомляв портал Знай.uа,

Також портал Знай.uа писав, про 5 гріхів Путіна, які згубили сотні невинних людей