Сьогодні п'яті роковини трагедії МН17. Сьогодні буде багато матеріалів на цю тему, але я хочу звернути увагу на наступний факт. Буквально на наступний же день (!) після того, як підтримувані Кремлем терористи збили Boeing, патріарх Кирило став захищати Росію і заявив буквально наступне: "Дай Бог, щоб всі зрозуміли, що від Росії не виходить ні військової небезпеки, ні будь-яких інших небезпек для людей".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Патріарх РПЦ покривав терористів

І тоді було зрозуміло, що Boeing збили росіяни разом з проросійськими сепаратистами, яких фінансувала Москва. І патріарх Кирило це прекрасно знав. Знав і брехав, бо він і вся РПЦ дуже чітко визначилися, на чиєму вони боці в російсько-українській війні, як би вони не намагалися переконати оточуючих в тому, що вони над конфліктом.

Нагадуємо, що СБУ схопила водія, який перевозив скандальний ЗРК "Бук"

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Путін отримав красномовного листа від рідних загиблих у катастрофі МН17: повний текст

Також портал Знай.uа писав, 5 гріхів Путіна, які згубили сотні невинних людей