У Польщі милий малюк породи шотландська вівчарка вирішив втекти від свого господаря до коханої на поїзді Жешув - Гданськ. Про цю романтичну подію повідало польське видання "Fakty po południu".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Контролери поїзда виявили пса і їх здивувало те, що породистий пес подорожує на самоті, без господаря. Потім, вони зв'язалися з місцевим притулком і відправили тварину туди.

Працівники цього самого притулку тут же дали новому другові кличку - Колєяж, що з польської означає "залізничник". У свою чергу вони почали шукати його справжнього господаря і подали інформацію про собаку в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Господарем бешкетника виявився житель Жешува. Він розповів як зовсім недавно разом з домашнім улюбленцем відпочивав на балтійському узбережжі, де пес і подружився з собакою місцевого жителя.

"Раніше мій пес ніколи не тікав з дому. Мабуть, його почуття виявилися настільки сильними, що він вирішив повернутися до своєї коханої", - пояснив чоловік поведінку свого вихованця.

Нагадаємо, що в Дніпрі нелюдь жорстоко розправився з малюком.

Як повідомляв портал Знай.ua, дружина принца Гаррі Меган Маркл планує обзавестися домашнім улюбленцем.

Також портал Знай.ua писав, що Лободу звинуватили в знущанні над мавпою і папугою.