Яких тільки дивних і незвичайних історій не відбувається в житті. Один такий незвичайний випадок стався в минулому столітті. Чи Могли ви собі уявити, що 5 річна дівчинка може б мамою?! Адже історія знає один такий випадок, пише Рoliteka.

Сталося це в Перу, де у 5-річної дівчинки в 1939 році народилася здорова дитина. Про вагітність дочки батьки дізналися випадково, коли повели її до лікаря з-за того, що у дитини раптом почав рости живіт. Спочатку медики припускали пухлина одного із внутрішніх органів. Яке ж було їх здивування, коли з'ясувалося, що дівчинка всього-навсього вагітна!

Сама молода мама планети прожила довге щасливе життя і померла у віці 82 років у Перу. Вона так і не відкрила головну таємницю свого життя: хто був батьком.

Батьки привезли дитину в лікарню через аномально великого живота. Лікарі спочатку подумали, що у Ліни якась пухлина або проблеми зі шлунком, але обстеження показало неймовірне: дівчинка вагітна.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Тому до 5 років Ліна була вже розвиненою жінкою, що допомогло їй повноцінно виносити свого першого сина. Дитину народжувала дівчинка шляхом кесаревого розтину. Свого сина маленька мама назвала Жерардо, на честь лікаря, Жерардо Лозады, який робив операцію дівчинці. Хлопчик нічим не відрізнявся від інших людей, правда, пішов з життя досить рано, йому було 40 років, але з ранньою вагітністю його матері це ніяк не пов'язано.

Цей незвичайний випадок став можливий лише тому, що з народження Ліни Медіни спостерігалися аномалії розвитку репродуктивної системи. Вже в 8 місяців у дитини почалася менструація, а до 3 років почали розвиватися молочні залози.

Нагадаємо, фахівці назвали продукт-рятувальник для чоловічого здоров'я.

Як повідомляв портал Знай.uа, цей вид спорту подарує вам богатирське здоров'я.

Також Знай.uа писав про те, що лікарі розповіли, як позбутися молочниці в домашніх умовах і без дорогих препаратів.