Спецслужби Ірану заявили про те, що заарештували 17 агентів, які працювали на ЦРУ. Про це повідомляє державне телебачення Ірану.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Офіційний представник контррозвідки повідомив, що деякі із заарештованих були засуджені до смертної кари.

"Шпигуни були виявлені в чутливих і життєво важливих секторах економіки, ядерної, військової та кібернетичної сферах … де вони збирали секретну інформацію", — йдеться в заяві розвідки.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

На даний момент немає інформації, пов'язані лиданные арешти з "викриттям" Іраном великої мережі кібершпіонажу, якій нібито керують спецслужби США.

У липні почався черговий виток напруженості між Заходом та Іраном.

Іранські ВМС систематично перешкоджають проходженню іноземних нафтових танкерів через Ормузьку протоку. Зокрема, було захоплено кілька британських танкерів.

Прем'єр-міністр Великобританії Тереза Мей навіть скликала надзвичайне засідання Ради безпеки через захоплення танкерів.

Крім того, 13 червня в Оманській затоці зазнали нападу норвезька і сінгапурський нафтові танкери, а за місяць до цього в результаті диверсій були пошкоджені чотири судна біля узбережжя ОАЕ.

Нагадаємо, відомий український політик попросив політичного притулку в США.

Як повідомляв Знай. ua, колишній радянський розвідник заговорив про повернення Криму.

Також Знай. ua писав, що США готує світової розкол ортодоксальної християнської церкви.