Принцу Джорджу 22 липня виповнилося шість років. Кейт Міддлтон і принц Вільям поки не кажуть йому, що в один прекрасний день він може стати королем. Син принца Вільяма і Кейт Міддлтон у черзі на британський престол посідає третє місце. Тим не менш, що таке дитина займає третє місце в черзі на британський престол.

Однак це не скасовує того, що пізніше Джордж може позбутися права на трон, якщо порушить правило про спадкування. Правило особисто всіх без вийнятку претендентів на корону.

Британский трон передається не тільки спадщину, а й регулюється парламентських Біллем про права від 1689 року та Актом про престолонаслідування в Великобританії від 1701 року.Згідно офіційних документів, «римський католик виключається з черги спадкоємців на трон».

Всі члени королівської сім'ї належать Англіканської церкви з 16 століття і є протестантами. Прицьому, що якщо принц Джордж подасться в католики, то він взагалі виключається з черги в королів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Принц Джордж зможе одружитися з католичкою і не втратити трон. Відповідна зміни до акту про престолонаслідування вступила в силу у березні 2015 року.