Російський президент Володимир Путін зустрівся з сім'ями постраждалих в результаті повені в Тулуні (Іркутська область). Під час прийому голова РФ звернувся до дівчинки, яка бігала по залу, і попросив її станцювати.

Відповідні відео опублікував спеціальний кореспондент "Комсомольської правди", журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов на своїй сторінці в Twittter.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За словами Смирнова, сім'ї постраждалих вирушать відпочивати в пансіонат адміністрації президента в Дагомисі, а перед цим їм проведуть екскурсії в Москві і Пітері.

Поведінка Путіна на зустрічі неймовірно розлютила користувачів мережі. В коментарях вони заявили, що це просто черговий піар, а президента РФ порівняли зі Сталіним.

"Постраждали десятки тисяч, а порадують лише п'ять родин... Сволотість!", "Дешевше допомогти на камеру кільком людям, ніж усім постраждалим", "Скільки можна піаритися на дітях і постраждалих? Добрий дядечко... Пора на відпочинок...", "Півкраїни в пожежах... Народ в злиднях і кредити... Жалюгідне позерство...", "Поки в Москві підтираються Конституцією, Путін в Кремлі з дівчинкою розважається". пишуть в коментарях

Нагадаємо, що Володимира Путіна знову висміяли в мережі через його зріст.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський після завершення виборів у Раду оптимістично оцінив своє спілкування з Путіним.

Також портал Знай.uа писав, що слова Володимира Путіна про Україну стали приводом для появи гнівних коментарів у мережі.