В Росії в центрі Сочі через потужний злив на мосту обрушилася ділянка федеральної траси Джубга – Сочі. Інцидент стався у четвер, 25 липня, о 17:30. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МНС Росії по Краснодарському краю.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що права смуга руху довжиною понад 10 метрів було повністю пошкоджено через зсув, який перекрив русло річки, що протікає поблизу.

Через природне явище змінився напрямок потоку, підмило основу підпірної стіни насипу автодороги, що призвело до її подальшої деформації.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Місцеві правоохоронні органи частково перекрили проїзд по трасі. Повідомляється, що в результаті НП ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що у мережі з'явилися кадри аварії на київському мосту Патона, яка відбулася в четвер, 25 липня.

Як повідомляв портал Знай.uа, у суботу, 27 липня, на весь день повністю перекриють рух транспорту по проспекту Перемоги в районі Шулявського шляхопроводу.

Також портал Знай.uа писав, що в Дніпрі на два місяці повністю перекриють рух на Новому мосту. Через це може утворитися маса незручностей.