Марія Воронцова, яку вважають старшою донькою президента РФ Володимира Путіна, розпоряджається величезною сумою у розмірі 630 мільйонів доларів США. Гроші вона хоче витратити на власний проект.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відзначається, що на початку 2019 року Воронцова стала співвласницею фірми "Нова медична компанія" ("Номеко") зі статутним капіталом в 500 тисяч рублів. Компанія збудує комплекс, де будуть боротися з раком. Вартість такого проекту оцінюється в 40 млрд рублів (приблизно 16,17 мільярда гривень або майже 634 мільйони доларів).

Марія Воронцова

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"
Показати ще

Зазначимо, що Володимир Путін не любить розповідати про своїх дітей. Деталі біографії Воронцової відомі з відгуків до її кандидатської дисертації. Зараз жінці має бути 34 роки. У 2011 році вона закінчила факультет фундаментальної медицини МДУ за спеціальністю "лікувальна справа". До 2014 року проходила ординатуру в Інституті дитячої ендокринології МОЗ РФ. Свої наукові публікації вона іноді підписує прізвищем чоловіка.

При цьому Воронцову періодично показують по ТБ. Вона з'являється в сюжетах "Росії 1" і "Росії 24" з 2017 року.

Марія Воронцова

Варто додати, що станом на сьогодні з початку проведення АТО бойові втрати Збройних сил України становлять 10 тис. 710 військовослужбовців, з них безповоротні - 2 тис. 333, санітарні – 8 тис. 377 (поранені та травмовані внаслідок бойових дій) на Донбасі. Війну в Україні розгорнув саме Путін.

Також розслідувачі називають Катерину Тихонову молодшою дочкою Путіна. У 2016 році агентство Reuters повідомляло, що Тихонова володіє статком у кілька мільярдів доларів. Тихонова перебуває під санкціями Міністерства фінансів США.

Нагадаємо, що донька Путіна вперше засвітилася на ТБ — копія батька: що зараз відомо про Марію Воронцову.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський поставить Путіна на коліна у хитрий спосіб: "Дуже цього хочу, вже скоро".

Також портал Знай.uа писав, що Лукашенко дарує Білорусь Путіну: втомився терпіти і зробив привабливу пропозицію.