В одному з нічних клубів Південної Кореї обрушився внутрішній балкон. Трагедія сталася у місті Кванджу.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В результаті аварії постраждали учасники Чемпіонату світу з водних видів спорту, що знаходяться всередині. Аварію спровокувала велике скупчення людей.

Трагедія сталася близько 02:30 27 липня. В результаті обвалення балкона загинуло два громадянина Південної Кореї, які перебували під балконом у момент обвалення.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Близько сімнадцяти осіб отримали травми, у тому числі - як мінімум вісім учасників чемпіонату світу (три громадянина США, два - Нової Зеландії, по одному - Нідерландів, Італії і Бразилії). Всі атлети, за винятком бразильця, представляють водне поло.

Цю інформацію вже підтвердила Федерація водного поло США. Вони відзначили, що гравці національної команди святкували в клубі перемогу жіночої збірної. Всі атлети отримали незначні травми (удари і порізи), їм була надана необхідна допомога. У лікарні залишається лише одна зі спортсменок, якій, за повідомленням FINA, доведеться перенести незначну операцію у зв'язку з травмою ноги.

Нагадаємо, пішла з життя зірка серіалу "Каменська".

Як повідомляв Знай. ua, особа вбивці показали всій Україні.

Також Знай. ua писав, що пішла з життя "Міс Європа 2014" Дияна Милойкович.