Торги проведуть 27 липня в Підмосков'ї. Обкладинка збірки укладена під скло, на передній частині зібрані автографи складу групи: Кобейна, Новоселича, Грола.

Повернувшись у минуле: спочатку Курт хотів назвати альбом I Hate Myself and I Want to Die ("Я ненавиджу себе і хочу померти"). Ця фраза була у нього заготовлена на випадок, якщо хтось запитає, як у нього справи. Але, щоб уникнути звинувачень у підбурюванні до самогубства, була обрана фраза Кортні Лав з її поеми.

Кортні Лав (дружина Курта Кобейна, Nirvana)
Кортні Лав (дружина Курта Кобейна, Nirvana)

Стартова ціна альбому Nirvana починається з 340 тисяч рублів. Торги будуть проведені на території парку "Дракіно". Аукціон буде проведено в рамках хеві-метал-фестивалю Big Gun. На аукціоні також виставлені такі лоти, як гітара з автографами The Doors, барабанні палички Коттака з Scorpions і Ульріха з Metallica.

Курт Кобейн
Курт Кобейн

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, раніше була опублікована добірка гарячих фотографій дружини Курта Кобейна

Як повідомляв портал "Знай.иа" дочка Курта Кобейна записала авторську пісню

Також "Знай.иа" писав про день пам'яті легендарного співака Курта Кобейна