Маленький шафер сказав, що його мама – його кращий друг. В середині літа Стейсі і Роберт Робертсони з Шотландії одружилися. Їх весілля могло нічим не відрізнятися від інших, якби не син Стейсі Ентоні.

Саме він зробив урочистість молодят незабутнім для них і всіх гостей весілля. Також завдяки Ентоні весілля його мами стало надбанням громадськості.
Так, надівши свій маленький кілт, хлопчик впевнено взяв мікрофон і виголосив свою вітальну промову. Він привітав маму і її обранця з такою важливою подією в їхньому житті: "Думаю, ми всі погодимося, що моя мама і подружки нареченої виглядають приголомшливо". Так, у жартівливій формі, почав свою промову малюк.

Потім Ентоні сказав, що його мама завжди була його кращим другом і він сумнівається, що коли-небудь зможе сповна віддячити їй за все, що вона зробила для нього. Хлопчик також похвалив Реба, свого вітчима, за "правильний вибір", коли зробив його своїм міні-шафером. І додав: "Я не можу дочекатися, щоб почати наше спільне життя як сім'я". Після цих слів молодята і гості свята не змогли стримати сліз.

Після того, як Ентоні закінчив свою промову, всі погляди були звернені тільки до нього. Він резюмував: "Думаю, мама і Реб ідеально підходять один одному. Я так радий, що тепер ми одна велика щаслива родина".