Стало відомо, що чеські автобудівники вже анонсували випуск нової Skoda Octavia четвертого покоління. Незважаючи на те, що серійне виробництво автомобіля ще не почалося, як папараці вже засікли його на дорогах Чехії. Знімками новітньої Октавії поділився альтернативний автопортал ТопЖир.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Слід зазначити, що на знімках видно, як Skoda Octavia 2020 зберігає впізнаваний дизайн. Але, замість чотирьох фар тепер тільки дві. Також залишилася колишньою і платформа MQB. Хоча висота автомобіля складає приблизно до 4,7 м.

Популярні новини зараз
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

До того ж, у нової Skoda Octavia буде бензиновий двигун об'ємом 1, 1,5 і 2 літри. Будуть моделі з турбодизелями об'ємом 1,6 і 2 літри. Деякі мотори автобудівники доповнять 48-вольтною "помірною" гібридною установкою.

Також можна підкреслити те, що презентація Skoda Octavia 2020 планується на жовтень місяць і буде приурочена до 60-річчя випуску першої Октавії. Вартість нового автомобіля, поки в джерелах не вказана.

Нагадаємо, що кияни взяли справу в свої руки і провчили героя паркування.

Як повідомляв портал Знай.ua, звідки їдуть в Україну "свіжо пригнані" тачки.

Також портал Знай.ua писав, що в Одесі засікли один з найдорожчих автомобілів світу.