В мережі з'явилося відео, на якому зображений будинок одного з найбагатших людей світу – мільярдера Уоррена Баффета. Його помешкання абсолютно відрізняється від помпезності українських високопосадовців, хоча його стати оцінюються у 88, 3 мільярди доларів.

На відео видно доволі непримітний будинок, який охороняють лише камери спостереження та паркан. Успішний інвестор придбав нерухомість в 1958 році за 31 500 доларів.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На даний момент особняк площею 610 квадратних метрів з п'ятьма спальними кімнатами, двома ванними кімнатами та однією вбиральні, оцінюється в 652 619 доларів. Він розташований у типовому житловому кварталі Америки без розкішних пейзажів за вікном.

Американський підприємець і інвестор Уоррен Баффетт (Warren Buffett) вміє дивувати. Людина, стан якого оцінюється, за станом на 2019 рік, у 88,3 мільярда доларів, не тільки користується одним із найдешевших телефонів.

Власний будинок великий аукціонер компанії Apple називає "третім своїм найкращим вкладенням, яке він коли-небудь робив". Чому Уоррен Баффет не переїжджає в більш шикарний і дорогий будинок? В інтерв'ю ВВС магнат зазначив: "Я щасливий тут. Я переїду, якщо буду знати, що в іншому місці буду щасливішим".

Нагадаємо, що адвокат Трампа знайшов слід Фірташа у справі проти президента США: "Вимагаю розслідування". Рудольф Джуліані вимагає від мін'юсту США почати розслідування використання колишнім спецпрокурором Робертом Мюллером справи олігарха Дмитра Фірташа проти американського глави.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ляшко напоровся на свої ж вила після скандалу із Зеленським: Богуцька розповіла, що чекає на "трьох відсоткових радикалів".

Також портал Знай.uа писав про замах на Порошенка: у мережі з'явилося відео атаки на екс-президента під крики "Ганьба".