19-річній дівчині загрожує серйозне покарання, до 1 року позбавлення волі. Зараз вона перебуває під арештом.

Суд на Кіпрі вирішив про арешт 19-річної громадянки Великобританії, яка перед цим заявляла, що її згвалтували 12 ізраїльських підлітка в курортному місті Айя-Напа.

Дівчину, ім'я якої приховується в цілях безпеки, тепер же звинувачують у заподіянні шкоди громаді.

Суд по справі 12 ізраїльських підлітків у віці від 15 до 20 років проходив 18 липня. Їх звинувачували в груповому зґвалтуванні молодої британки в готелі де вона проживала.

Більше тижня всі підозрювані перебували під попереднім арештом, а згодом були звільнені без винесення обвинувачень. Це означає, що вони зможуть без проблем повернутися в свою країну.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

19-річна "потерпіла" зрештою забрала свій позов проти підлітків: правоохоронним органам вона розповіла, що була обурена тим, що коли вона займалася сексом з підлітками, деякі з них знімали процес на відео.

Зараз ізраїльські підлітки кажуть, що планують подати на британку в суд за надання неправдивих звинувачень.

Сама дівчина зараз затримана поліцією: під арештом вона буде знаходитися як мінімум до 7 серпня, саме на цей день призначено наступне судове засідання у її справі.

За неправдиві звинувачення їй загрожує покарання до 1 року позбавлення волі.

На судове засідання дівчина прийшла, закриваючи обличчя чорним светром. Поруч з нею була її мама, яка не стримувала сліз під час засідання.

Нагадаємо, вірний член екіпажу повернувся додому.


Як повідомляв раніше Знай.uа, компанія вже зібрала близько 30 тисяч попередніх замовлень на майбутній електрокар.


Також Знай.ua писав про те, що новоспечена пара вразила фанатів пристрасним фото.