Принцеса Хайя бинт аль-Хусейн, яка декілька місяць тому втекла разом із дітьми від благовірного, шейха Мохаммеда аль-Мактума, попросила суд Лондона встати на захист її дитини.

Хайя втекла з Дубаї від 70-річного шейха Мохаммеда бен Рашида Аль-Мактума в червні, і переховується в Лондоні через побоювання за своє життя, повідомляє Reuters.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Принцеса зуміла непомітно виїхати з двома дітьми і спочатку намагалася знайти притулок в Німеччині, перш ніж відправитися в особняк своєї сім'ї в західному Лондоні, де і знаходиться з тих пір.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Хайя попросила суд Лондона встати на захист її дитини. Деталі прохання не розкриваються, проте відомо, що мова йде про примус до шлюбу доньки принцеси.

Принцеса також твердить, що шлюб з мільярдером, старшим за неї на 25 років, був із примусу. Запевняє: побоюється за своє життя.

Хайя просить суд Лондона визнати шлюб насильницьким і видати спеціальні охоронні ордери для захисту від загроз життю і здоров'ю, а також має намір отримати опіку над своїми дітьми.

Тим часом шейх Моххамед подав зустрічний позов – просить британський уряд віддати йому родину, а ще – не розголошувати деталі справи. Однак місцеві судді заявили, що історія занадто резонансна, щоб її приховувати.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як живуть дружини шейхів в ОАЕ

Як повідомляв портал Знай.ua, у Великій Британій після бурхливої оргії помер арабський шейх

Також Знай.ua писав, Арабські Емірати здійснять заповітну мрію Маска.