У неділю, 4 серпня дружині принца Гаррі Меган Маркл виповнилось 38 років. Молода мама відсвяткує його в колі найближчих людей. Давайте згадаємо про найбільш несподівані факти з життя Меган до того, як вона стала частиною королівської сім'ї.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У неї є один ритуал у свій день народження. Щорічно 4 серпня Меган з'їдає пачку чіпсів і випиває келих вина. Шкідливу їжу в свій день народження вона почала їсти коли тато брав її до себе на роботу і купував фаст-фуд і чіпси.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Меган Маркл після весілля з принцом Гаррі почали називати справжньою іконою стилю. Багато хто не тільки хоче одягатися, як герцогиня і розкуповують ті наряди, в яких вона з'являється на публіці. Так, Меган очолила топ запитів у пластичних хірургів став її ніс.

Герцогиня протягом багатьох років гризла нігті. Від шкідливої звички Маркл позбулася всього пару років тому.

Дружина принца Гаррі дуже любить книги про політику і теології. Її улюбленим автором є Ноам Хомський.

Меган Маркл вміє грати на кількох музичних інструментах. Серед них гітара, барабани і навіть цимбали. Крім того, герцогиня володіє прекрасним вокалом і в школі брала участь у всіх мюзиклах.

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі показали фанатам справжнє обличчя.

Як повідомляв Знай. ua, принц Гаррі зворушливо привітав Меган в її день народження.

Також Знай. ua писав, що як змінювалася епатажна дружина принца Гаррі.