3 серпня, в суботу, відбувся теракт в американському супермаркеті Walmart, місто Ель-Пасо, штат Техас. В ході теракту загинула мати трьох дітей, Джордан Анкондо, яка врятувала від загибелі свого двомісячного малюка. Разом з нею загинув її чоловік, Андре, який намагався захистити дружину.

Джордан Анкондо, фото: Facebook

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Трагічну історію сім'ї розповіли місцеві ЗМІ, повідомляє The Guardian.

Джордан і Андре Анкондо, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Джордан було всього 24 роки, і вона пожертвувала життям, щоб врятувати свою маленьку дитину. Її сестра, 19-річна Літа Джамровски розповіла ЗМІ, що в день теракту сім'я вирушила в супермаркет, щоб купити дітям шкільне приладдя. У цей момент по відвідувачам злочинці відкрили вогонь.

Коли почалися постріли, жінка тримала малюка на руках, і її підстрелили. Не випускаючи дитину, мати впала на землю і захистила його її куль. Немовля вижило, хоча і отримало переломи кісток, зараз воно знаходиться на лікуванні університетському медичному центрі Ель-Пасо.

Нагадаємо, раніше у США вертоліт на повній швидкості влетів у хмарочос, у людей не було шансів.

Також Знай.uа повідомляв, що на Одещині у двір до чоловіка прилетіла граната.

Ще Портал Знай.uа писав, що в Дніпрі гранату кинули під ноги людей.