Через потужний тайфун "Лекіма", що наближається до Китаю, заздалегідь довелося евакуювали більше 1 мільйона чоловік з потенційно небезпечних районів.

Це вже дев'ятий за рахунком в цьому сезоні тропічний циклон. В найближчі два дні він принесе сильні зливи та шквалистий вітер у східні провінції Аньхой, Фуцзянь, Цзянсу, Чжецзян і Шанхай.

Тайфун

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В провінції Жецзян через тайфун, який зараз послабшав до сильного тропічного шторму, призупинили все поромне сполучення, скасували кілька сотень авіарейсів і закрили багато ділянок залізничних ліній.

Шанхай теж відчув на собі наближення шторму, там через сильний вітер та зливи з прибережних районів регіону тимчасово евакуювали понад 250 тисяч чоловік. Тайфун вже порушив роботу місцевих аеропортів, скасовано багато внутрішніх та міжнародних рейсів.

Нагадаємо, що в Одесі і Одеській області через наближення грози оголошено штормове попередження.

Раніше портал Знай.uа писав, що потужний ураган змив обличчя Одеси, замість Чорного - море нечистот: кадри, від яких хочеться плакати.

Також портал Знай.ua повідомив, що оскаженіла стихія влаштувала львів'янам ігри на виживання.