Відомий в Росії комік Данило Поперечний виступив у Москві, де зараз проходять мітинги під гаслом "Повернемо собі право на вибори".

Він вийшов на сцену з закликом до влади, щоб ті перестали залякувати людей і постійно їм брехати, розповідає Telegram-канал The Bell daily.

"Вони намагаються нас залякати. Ми правда їх боїмося? Тих, хто виходить на зустріч з мирними людьми в касках і жилетах. Вони встановлюють камери – ми приховуємо свої обличчя? Ми не екстремісти і не злочинці, ми просто громадяни. Досить нас залякувати", – з такими словами він виступив.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

За словами Данила Поперечного, влада Росії заводять на простих громадян кримінальні справи. "На тих, хто просто кинув стаканчик, але ви свідомі громадяни все одно тут. Я пишаюся, що живу з вами в одній країні", – зауважив він.

Багато знаменитостей в момент проведення фестивалю так само вирушили підтримати масові акції протестів. Серед них виявилися: Юрій Дудь, Oxxxymiron,Fаce і багато інших.

Нагадаємо, організатори акції заявили до 100 000 учасників.


Як повідомляв раніше Знай.uа, копа попросили звільнити місце для інвалідів, яку він зайняв.


Також Знай.uа писав про те, що партія Вакарчука впевнена в своїх силах.