В мечеті в Осло сталась стрілянина. В результаті є постраждалі, поліція терміново оточила місце НП.

Про це повідомили преджставники місцевої поліції в Twitter.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У поліції повідомили, що один чоловік отримав вогнепальні поранення, однак їх тяжкість невідома. Злочинець був затриманий.

На даним момент інших подробиць інциденту немає, триває розслідування, всі деталі з'ясовуються.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, у Росії посеред білого дня відкрили стрілянину по представниках Росгвардії. Відомо, що росгвардійці в Тюмені помітили біля одного з житлових будинків підозрілого чоловіка. Він дивно поводився, що й викликало підозри у силовиків. Вони почали йти у його сторону, але він кинув у них невідомим предметом.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, посеред Києва розстріляли чоловіка. Через годину зловмисників затримали співробітники Національної поліції.

Також портал Знай.ua писав, що спливли шокуючі подробиці вбивства відомого російського шансонье Михайла Круга, якого знайшли мертвим у 2002 році.