Сім'я Уолтоном зайняла лідируюче місце в рейтингу 25 найбільш багатих сімей світу. Їм належить полвоина акцій мережі супермаркетів Walmart.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Стан Уолтоном оцінюється в 190,5 млрд дол. Тільки за цей рік вони розбагатіли на 39 млрд дол. Нехитрим розрахунком можна вирахувати, що в останній рік їхні доходи зростали зі швидкістю 70 тис. дол. у хвилину, 4 млн дол. в годину і 100 млн дол. в день, як повідомляється у рейтингу від видання Bloomberg.

На другому місці розташувалися спадкоємці засновника кондитерської компанії Mars Френка Марса. Стан сім'ї одно 126 млрд дол., і за рік вони отримали 37 млрд дол.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

На третьому місці - Чарльз і Девід Кох. Вони сини Фреда Коха, засновника Koch Industries в 1940. Бізнес незабаром перетворився в корпорацію. Доходи сім'ї за рік зросли на 25 млрд дол., тепер їх заощадження досягли позначки 125 млрд дол.

На четвертому місці - сім'я Аль-Сауд, вони є правлячою династією Саудівської Араваии, розмір їх багатства склав 100 млрд дол.

П'яте місце - Ален і Жерар Вертхаймеры, вони володіють парфумерним будинком Chanel. Їх стан дорівнює 57,6 млрд дол.

Нагадаємо, раніше Путін - найбагатший олігарх Росії.

Також Знай.uа писав, що за Порошенка, здається, взялися всерйоз.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що як із зарплатою в 250 доларів побудувати елітний котедж в Конча-Заспі.