Господар Кремля Володимир Путін поступово втрачає свої владні повноваження через процеси активізації діяльності силових органів, пишуть "Факти".

Відомий політичний експерт Андрій Окара вважає, що російські силовики, які раніше виконували функції охорони, тепер є одним із центрів владної вертикалі.

Путін
Путін

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Буквально на наших очах відбувся повний тріумф силовиків. У політиці з'явився новий суб'єкт. І якщо раніше вони були тільки охороною влади - "колективного Путіна", то вже сьогодні вони - самостійний гравець... Влада стає як би їх заручницею", - говорить аналітик.

Володимир Путін
Володимир Путін

Більше того, експерт наголошує, що незабаром російські силовики на повну будуть соромитися продемонструвати свої міцні позиції в структурі влади.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Силовики дуже скоро заявлять: "Ми вас захищаємо у критичній ситуації від розлюченого народу, тому головні - ми, а не ви", - зазначив Окара.

Нагадаємо, Саакашвілі розкрив Зеленському слабке місце Путіна: "Ласкаво просимо до клубу". Саакашвілі заявив, що Зеленському потрібно бути обережним.

Як повідомляв "Знай.uа", народний депутат від "Опозиційного блоку" Олександр Вілкул подав і зареєстрував у парламенті проект постанови про звільнення директора Українського інституту національної пам'яті Володимира В'ятровича.

Також "Знай.uа" писав, що Порошенко призначив нових членів ВРП: одним махом узурпував владу.