Гучними відомостями про анексію Стрєлков поділився в інтерв'ю росСМІ.

Стрєлков став відомим вже після анексії Криму, коли окупував Донбас. Вже пізніше стало зрозуміло, що фсбшник брав участь у захопленні півострова.

Сьогодні він цього не приховує. "Коли Аксьонов (голова Криму - ред.) після свого польоту до Москви зібрав нас, свій вузький штаб, в який входили 10-12 чоловік, і оголосив, що проводимо референдум не про незалежність, а про возз'єднання з Росією, я був вражений до глибини душі. Я був упевнений, що буде нове Придністров'я, нова невизнана "республіка"",- прокоментував ситуацію Стрільців.

Він несподівано зазначив, що кримчани далеко не так були раді анексії, як переконувала про це Москва. "Донбас за активністю набагато перевершив Крим. Включаючи, може бути, навіть Севастополь. Я був і там і там і прекрасно знаю, як відбувалася організація росіян у Криму. Значній частині населення було глибоко плювати на те, чия буде влада - російська та українська", - видав "екс-міністр" "ДНР".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він відкрито назвав "пропагандою" заяви Москви про поголовну підтримки кримчанами окупації. "Так, велика частина населення Криму лояльно поставилася до приєднання до Росії. Але якщо б не було "возз'єднання", на барикади б активно не вийшли ... Людей, які піднялися на Донбасі, - добровольців, волонтерів - у відсотковому співвідношенні було набагато більше, ніж в Криму" , - запевнив фсбшник.

Нагадаємо, Зеленський може пустити літаки в Росію і поїзди до Криму.


Як повідомляв раніше Знай.uа, українська співачка Тіна Кароль опублікувала нове фото в своєму Instagram.


Також Знай.uа писав про те, що радіація отруює ЄС, вчені в паніці.