Президент Франції Еммануель Макрон на наступний день після зустрічі з російським президентом РФ Володимиром Путіним написав про країну-агресора комплементарний пост російською мовою.

Свою "оду" Росії Макрон написав російською мовою і розмістив на сторінці у Facebook. Він назвав країну-агресора "дуже глибоко європейською".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Росія - дуже глибоко європейська країна. Ми віримо в Європу, що простягається від Лісабона до Владивостока. Є прогрес щодо багатьох політичних та економічних питань, адже ми прикладаємо зусилля для розвитку франко-російських відносин", - написав Макрон.

Президент Франції заявив, що потрібно розвивати довіру між ЄС та Росією.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Я переконаний, що під час цього багатостороннього переходу ми повинні розвивати архітектуру безпеки та довіри між Європейським Союзом та Росією", - написав президент.

Нагадаємо, Путін та Макрон обговорили президентство Зеленського і Україну

Як повідомляв портал Знай.ua, Макрон відправив посла Франції до Зеленського

Також Знай.ua писав, прем'єр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху відповів за скандальну витівку дружини