На Близькому Сході знову відбуваються випадки загострення арабо-ізраїльського протистояння. З території Палестинської автономії знову випустили ракети по Ізраїлю і у відповідь отримали потужний авіаційний удар. Армія оборони Ізраїлю (IDF) атакували морські цілі Палестинців в секторі Газа.

Інформація про це опублікована в офіційному Twitter IDF.


"У відповідь на ракети, випущеної з Гази по Ізраїлю, ми тільки що завдали повітряного удару по декількох військовим цілям ворога на військово-морському об'єкті ХАМАС у північній частині сектора Газа", - повідомили військові Ізраїлю.

Військові Ізраїлю також розповіли і про другу ракетну атаку з території Палестини. Все ж це був вже п'ятий обстріл територій Ізраїлю за останній тиждень.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Так само, кажуть, що це п'ята випущена ракета за останні шість днів. При цьому після повідомлення про атаки у відповідь Армія оборони Ізраїлю заявила про ще одну ракету з Гази. Інформації про постраждалих і втрати після обстрілу немає.

Сектор Газу, контролюється ХАМАС і регулярно обмінюється з Ізраїлем ракетними ударами, зазвичай вони не призводять до людських жертв. В тому числі на кордоні трапляються й інші інциденти в середині серпня ізраїльські військові з танка застрелили кілька палестинців, які намагалися перетнути кордон сектора Газа, запідозривши їх у тероризмі.


Нагадаємо, Ізраїль міг би стати посередником між Україною і Росією.


Як повідомляв раніше Знай.uа, в Житомирської області змінився глава СБУ.


Також Знай.uа писав про те, що прем'єр Ізраїлю відповів за скандальну витівку дружини.