З'явилася інформація, що 24 серпня, атомні субмарини ВМФ Російської Федерації здійснили пуск двох балістичних ракет. Також повідомляється, що пуски були досить вдалі".

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу "Сводки Арктики".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За інформацією журналістів, перший пуск виконано з акваторії Північного Льодовитого океану, другий з акваторії Баренцевого моря. Ракети точно вразили навчальні цілі. Відомо, що президент Росії Володимир Путін поставив завдання Міноборони РФ "проаналізувати рівень загрози, створюваної діями США, і вжити вичерпних заходів з підготовки симетричної відповіді". І ось, вже дві балістичні ракети з підводних субмарин вразили умовні цілі противника.

"Цікаво, це випадковість, чи розрахунок? Як кажуть в Одесі, сьогодні знявся, завтра готово. Для розуміння, подібні запуски вимагають завчасної підготовки, погодження та повідомлення сторін. ... кожна випадковість є неопізнана закономірність", - пишуть у публікації.

Нагадаємо, в мережі показали смертельну ракету США з бойовими клинками: фото.

Як повідомляв Знай.uа Ізраїль завдав потужного удару по базі ХАМАС: Сектор Газу палає вже майже тиждень.

Знай.uа писав, США таємно розробляють "зброю третього тисячоліття": у Путіна нервово чухають потилиці, назріває неминуче.