У Брянську на традиційній Свенскій сільськогосподарській ярмарці працівники одного з підприємств нарядили велику рогату худобу в незвичне вбрання, яке образило старше населення не тільки Брянська, але і Росії.

За традицією, важливе місце на заході відводилося подвір'ям районів області та майданчикам з продукцією підприємств регіону.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Кожне з них прагнуло якось виділитися і незвично представити свої товари і виробництво. Однак, молочне підприємство вже дуже сильно переборщило з креативом, вбравши корівок у форму радянських солдатів.

Туші корів обтягнули військовими плащами, а на голови понадівали одній пілотку, а іншій - шапку-вушанку з кокардами у формі червоної зірки . Такий креативний патріотизм обернувся справжнім скандалом.

На сельхозярмарке в Брянске скот нарядили в форму советских солдат

Geplaatst door Alexånder Matveev op Maandag 26 augustus 2019

Росіяни були вкрай обурені таким знущанням над пам'яттю:

"Що у цих людей у голові? Зашквар повний", "Я теж була в шоці від побаченого! Неприємно було бачити таке блюзнірство!", "Придурки, тупе керівництво, ну так, який піп - такий і прихід!", "Невже серед них немає хоч одного нормального, щоб їм сказав, що так не можна? Ну залиште в спокої тварин. Цю військову форму дітям одягаєте. А тепер тваринам", "Раніше вони глумилися над ветеранами тільки в травні! Тепер цілий рік!"

"Ну не дурні? Це не люди", "Скотобаза сидить у Кремлі, от і народ зробили скотобазою", "Скільки це перемогобісія буде продовжуватись... коли мирним життям заживемо?", "Новаційненько, проривненько і дерзконько! Брянські - запалюють!", "Ви на дні, хоча ні. Стукають знизу", "Дурням закон не писаний! Тільки боягузи недоумки можуть так знущатися над тваринами. На решту - рідкуваті!"

Нагадаємо, українські герої потужно помстилися окупантам за загибель морпіхів на Донбасі.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, стало відомо, кого готова Росія передати Україні в обмін на їхніх полонених. Тристороння група повідомила, коли та за яких умов це станеться.

Також портал Знай.ua писав, що українці вийшли на підтримку Сенцова. Площа перед посольством перетворилась на новий Майдан.