Популярна на YouTube б'юті-блогер Тіна Йонг, яка проживає в Австралії уродженка В'єтнаму, яка збирається заміж, вирішила в якості експерименту замовити кілька дешевих весільних суконь через інтернет. Очікування і реальність настільки відрізняються, що після таких експериментів, більше не хочеться замовляти речі через інтернет.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Найбільше 29-річну наречену вразила сукня, придбана на платформі для електронної комерції Wish. Мереживне плаття з онлайн-каталогу, вартістю десять доларів (це розпродажна ціна), вразило блогершу своїм фасоном. На моделі воно виглядало чудово. Але Тіна була шокована, коли приїхала її покупка. Позаяк сукня виявилася повністю прозорою. Аксесуари порівняно із сукнею, ще були непогані.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"З таким же успіхом я могла б відправитися під вінець голою... Моя мама прийшла б у жах, якби побачила на мені таке в день мого весілля", - заявила дівчина.

За її словами, на моделі плаття виглядало не так відверто, оскільки у неї, напевно, була підкладка тілесного кольору. На щастя, у Йонг ще є час визначитися з вбранням.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Якщо Тіна піде в цій сукні до вівтаря, я, можливо, буду плакати. І не від щастя", "Це плаття буде чудово виглядати як накидки на купальник під час медового місяця", - відреагували деякі з 2,8 мільйонів передплатників Йонг.

Нагадаємо, таргани з доставкою: запоріжанка отетеріла від "ласощів" у піці, фото не для слабкодухих.

Як повідомляв Знай.uа, три роки на смарку: "Макдональдс" підклав молодому піаністу свиню і дорого за це поплатився.

Знай.uа писав, українці з гумором оцінили "вечірку" Богдана у Сен-Тропе: "Відвис якісно, чому не Мальдіви?".