У ці вихідні сім президентів світових держав прибули до Франції, щоб взяти участь в саміті, який щорічно проходить у форматі G7, а це означає, що крім важливих політичних рішень на всіх чекали дуже цікаві виходи перших леді світових держав, які завжди намагаються здивувати новими елегантними образами. Про це повідомляє Clutch.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

49-річна Меланія підійшла до формування свого гардеробу грунтовно і підібрала різноманітні образи, які почала демонструвати з самого початку візиту.

Папараці зняли, як Меланія разом з Дональдом направлялися на посадку в літак, щоб вирушить на саміт. В той день вона з'явилася в білосніжних вузьких бруках, які доповнила темним трикотажним топом і укороченим жакетом від Chanel. В руках перша леді несла сумку від того ж бренду. Завершили повсякденний образ гостроносі балетки.

Після повернення в Америку Меланія так само з'явилася в білих скіні, швидше за все це були ті ж, що і кілька днів тому, тільки цього разу дружина Трампа поєднувала їх з темно-синьої блузи з струмує тканини. Завершили образ знайомі балетки і біла сумка від Hermes Birkin.

Нагадаємо, що Трамп вирішив долю Росії в G-7.

Як повідомляв портал Знай.ua, Трамп офіційно підтвердив зустріч із Зеленським.

Також портал Знай.ua писав, що Трамп заявив, що Путіну вдалося перехитрити Обаму.